تب سنج دیجیتال چیست؟

تب سنج دیجیتال چیست؟

تب سنج دیجیتال چیست؟


شاید باورش سخت باشد اما، تب سنج‌های دیجیتال، برای تمامی گروه‌های سنی مناسب و کاربردی است. کسانی که باردار هستند و یا بیماری‌های ریوی، عوارض قلبی و یا سرطان دارند؛ بیشتر از تب سنج استفاده می‌کنند. همچنین نوزادها هم جزء این دسته قرار می‌گیرند. در ادامه‌ی این مقاله، می‌خواهیم در مورد تب سنج‌های دیجیتالی، بیشتر توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

معروف ترین تب سنج‌های دیجیتالی را می توان به صورت زیر نام برد: دهانی زیربغل، پیشانی،گوشی، لیزری،تفنگی وجیوه ای.
در ادامه قصد داریم چند مورد از معروف‌ترین تب سنج‌ها را نام ببریم.

تب سنج جیوه ای: با کمک این تب سنج می‌توانید تب خود را از طریق دهان و یا زیر بغل خود اندازه‌گیری کنید. شکل ظاهری این تب سنج، شیشه‌ای است و دارای یک مخزن جیوه‌ای می‌باشد.

تب سنج لیزری: این نوع تب سنج، نوعی ترمومتر مادون قرمز است. مولکول‌های این تب سنج، انرژی مادون قرمز را تولید می‌کنند که توسط ترمومتر لیزری جذب می‌شود و به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌شود و دما را روی صفحه نمایش نشان می‌دهد.

تب سنج گوشی: به این نوع تب سنج، ترمومتر تمپانیک هم گفته می‌شود. این نوع تب سنج، از یک اشعه‌ی مادون قرمز رنگ، جهت اندازه‌گیری دمای درون کانال گوش استفاده می‌کند.

تب سنج پیشانی: یک نوع ترمومتر شریانی است و برای اندازه‌گیری دمای بدن، از یک اسکنر مادون قرمز استفاده می‌کند.
در ادامه‌ی این مقاله، قصد داریم مزایای تب سنج دیجیتال را مورد بررسی قرار دهیم.

مزایای تب سنج دیجیتال:
همانطور که می‌دانید تب سنج‌های دیجیتال، دمای بدن را اندازه‌گیری می‌کنند و بر روی صفحه نمایش تب سنج نمایش می‌دهند. علاوه بر آن وقتی شما تب سنج را استفاده کردید و دمای بدن روی آن نمایش داده شد؛ آخرین درجه حرارت و تب بدن شما بر روی تب سنج ذخیره می‌شود و پس از اندازه‌گیری دمای بعدی، این دو حرارت را با هم مقایسه می‌کند. همچنین تب سنج‌های دیجیتال، با باتری‌های عادی و ساده‌ای کار می‌کند که بسیار کم مصرف هستند و وقتی باتری آن تمام شد؛ می‌توانید به راحتی آن را با قیمت کم و مناسب تهیه کنید. هر فردی می‌تواند از این تب سنج‌ها استفاده کند و حرارت بدن خود را اندازه‌گیری کند. کار با این تب سنج‌ها نیز بسیار راحت و ساده می‌باشد. پس از استفاده از تب سنج دیجیتال اگر به هر دلیلی فراموش کردید آن را خاموش کنید؛ نگران نباشید! زیرا پس از چند دقیقه بدون استفاده ماندن ، خود به خود خاموش می‌شود و در مصرف باتری صرفه جویی می‌کند.

سخن پایانی:
با توجه به افزایش بیماری‌های متعدد استفاده از انواع تب سنج‌ها بسیار گسترش یافته است. ما به شما تب سنج‌های دیجیتالی را پیشنهاد می‌کنیم. شما در این مقاله دریافتید که تب سنج دیجیتالی چیست و همچنین انواع آن را مطالعه کردید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. جهت مطالعه‌ی مقالات بیشتر به بخش مقالات وب سایت بارکد کالا مراجعه کنید و از مقالات و مطالب مختلف سایت لذت ببرید.

admin
ارسال دیدگاه